Primăria Timișoara caută voluntari pentru analiza și modelarea procedurilor

Primăria Timișoara caută voluntari cu experiență pentru analiza și modelarea proceselor/procedurilor din administrația publica(business analysts).

“Intenția Municipiului Timișoara este aceea de a remodela activitatea administrației locale timișorene, precum și de a crește gradul său de eficiență și transparență. Municipiul Timișoara va implementa cu ajutorul sistemelor informatice procedurile de lucru interne. Pentru aceasta, procedurile de lucru vor fi revizuite și modelate într-un format mai eficient și intuitiv, similar cu schemele logice. Lansăm un apel către analistii de procese din industria de IT din Timișoara pentru a colabora ca voluntari în administrația locală timișoreană cu scopul de remodelare a procedurilor și proceselor interne ale Municipiului Timișoara. Ca referință pentru remodelare a fost ales format standardul de notare BPMN (Business Process Model and Notation). BPMN a fost conceput pentru a oferi o notație standard ușor de înțeles de către toate părțile interesate, inclusiv de analiști, dezvoltatori tehnici și manageri. BPMN poate fi utilizat ca un format comun pentru a descrie procesele, fapt care contribuie la transmiterea cat mai clară a cerințelor funcționale. Vă invităm să aplicați pentru una dintre cele 15 (cincisprezece) poziții de voluntariat disponibile pentru activitățile de remodelare“, transmite consilierul primarului, Valentin Mureșan.

Calificări necesare

“Experienta in analiza de business de un an; diploma sau experienta in domeniul IT; perioada de derulare a activității de voluntariat, în conformitate cu prezentul anunț: 6 (șase) lunica perioadă de probă, cu începere de la data semnării contractului de voluntariat de către ambele părți la expirarea celor 6 luni de probă, contractul se prelungește automat cu 6 luni, însă doar în cazul în care niciuna dintre părți nu anunță în scris, în condițiile legii, rezilierea acestuia. Programul/orarul: 2 ore/zi, în cursul zilelor lucrătoare ale săptămânii. Data limită de depunere a solicitărilor de voluntariat: 10.12.2021“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole