Primăria Timișoara a lansat licitația pentru proiectarea Parcării Multinivel Cetate. Viceprimarul Ruben Lațcău: o construim pe terenul recuperat în instanță

Serviciul Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice în Municipiul Timișoara – TIMPARK, anunță intenția de achiziționare a serviciilor de proiectare (faza SF+PT+DDE+DTAC+DTOE) privind obiectivul de investiții „Parcare multinivel Cetate”.

Potrivit viceprimarului Ruben Lațcău, proiectul va prelua amprenta actualei parcări la sol de pe strada Carol Telbisz și va asigura un număr minim de 250 de locuri de parcare.

Am dat drumul la licitația pentru proiectarea Parcării Multinivel Cetate. O vom construi pe un teren recuperat prin instanță la începutul anului, chiar lângă Parcul Civic și centrul comercial Bega. Va avea cel puțin 250 de locuri și va avea sistem inteligent de monitorizare a locurilor libere și ticketing. Numărul exact de locuri va fi stabilit prin studiile de specialitate, iar TimPark va gestiona faza de proiectare din partea municipiului. Avem în curs de proiectare și amenajarea străzilor Mercy și Proclamația (secțiunea dintre Libertății și Universitatea de Medicină Dentară). Iar investițiile noastre pentru parcări multietajate avansează, fiind în diferite etape de proiectare. Avem în lucru proiecte pentru zona Dacia, Gara de Nord și lângă Spitalul de Copii. Pentru acest contract am inclus criterii de calitate, printre care se numără și experiența dovedită în proiectarea de parcări multietajate și în concursurile de arhitectură, fiind o zonă de protecție“, a declarat Ruben Lațcău.

Valoarea estimată a contractului este 550.000 lei (TVA inclus).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole