Primăria Timișoara a lansat licitația pentru Complexul MultipleXity – proiectul prevede reabilitarea ansamblului exterior Muzeului Corneliu Mikloși

Prima etapă a complexului MultipleXity  a intrat în licitație deschisă.

Proiectul prevede reabilitarea ansamblului exterior Muzeului Corneliu Mikloși pentru a-i păstra caracterul tehnic, inclusiv toate elementele aferente șinelor de tramvai. Pavajul, mobilierul și iluminatul vor fi modernizate pentru a crea un spațiu dedicat nucleului creativ din Timișoara.

MultipleXity, atât zona de nord cât și zone de sud, va reflecta tradiția de inovare a orașului și va fi un punct focal pentru ecosistemul de cultură. La finalizarea proiectului, spațiul va putea fi folosit pentru evenimente și pentru recreere. Este important ca patrimoniul industrial al Municipiului Timișoara să fie valorificat și să genereze fluxuri de vizitatori.

Cei 3 pini maturi vor fi păstrați și li se vor alătura alți 19 arbori. La finalul proiectului de amenajare a spațiului exterior vor fi:

👉2408 mp de suprafață pavată cu piatră naturală

👉1012 mp de suprafață vegetală

👉857 mp de suprafață plantată cu graminee și plante perene

Valoarea contractului de execuție scos la licitație este de 2.436.348,05 RON cu TVA inclus, iar lucrările trebuie să fie finalizate în 6 luni de la data ordinului de începere a acestora.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole