Primăria Timișoara a distribuit, prin proiectul „Oxigen”, 159 de concentratoare la instituții medicale și persoane fizice bolnave de Covid

Primăria Timișoara anunță că în cadrul proiectului „Oxigen pentru Timișoara” au fost distribuite 159 de concentratoare de oxigen, beneficiari fiind 40 sunt la instituții medicale sau sociale și restul sunt la persoane fizice bolnave de COVID din Timișoara și județul Timiș.

La acest moment mai sunt disponibile 84 de concentratoare, care se vor aloca conform procedurii stabilite inițial.

“Având în vedere numărul mare de solicitări venite din partea medicilor de familie în ultimele zile, pentru alocarea de concentratoare de oxigen prin proiectul „Oxigen pentru Timișoara”, facem următoarele precizări: Pentru a putea procesa numărul mare de cereri, medicii de familie care solicită alocarea de concentratoare de oxigen sunt rugați să completeze întâi cererea online pentru alocarea echipamentului. Fiecare cerere va fi procesată și în funcție de disponibilități i se va da curs. Detalii suplimentare puteți afla, apelând numărul de call center 0256-981“, transmite Primăria Timișoara.

Proiectul ”Oxigen pentru Timișoara” este o inițiativă a Primăriei Municipiului Timișoara și a comunității locale de a sprijini efortul de combatere a pandemiei de COVID19, prin achiziționarea de echipamente medicale (concentratoare de oxigen și pulsoximetre), care sunt oferite, sub formă de împrumut, pacienților cu Covid-19 care au nevoie de oxigenoterapie și sunt tratați la domiciliu sub supravegherea medicilor de familie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole