Primăria Șag trece la măsuri drastice împotriva câinilor comunitari

Primăria Șag trece la măsuri drastice împotriva câinilor comunitari.

“Poliția Locala a însoțit echipajul firmei Danyflor in vederea capturării de pe domeniul public a câinilor comunitari, lasati pe domeniul public. Cei care nu au fost capturati s-au refugiat pe diverse proprietăți private de pe arealul comunei, probabil in locurile unde sunt hrăniți dar nu si păstrați in interiorul delimitat al proprietarilor respective. Acțiunea demarată împreună cu medicii veterinari, de sterilizare si microcipare este finalizată în zona vechii vetre a comunei, urmând, in funcție de fondurile puse la dispoziție de DSV sa fie continuată și în Zona Mănăstirii“, transmite Primăria Șag. 

La rândul său primarul Flavius Roșu spune că legea trebuie aplicată cu fermitate.

“Am cerut Poliției Locale Șag sa pună in aplicare, cu fermitate, legea ce se refera la obligațiile deținătorilor de animale de companie și celor ce hrănesc animalele pe domeniul public, animale provenite la rândul lor din gospodarii private“, a spus edilul.

Primăria amenință cu amenzi

“Atragem atenția proprietarilor de animale de companie, persoane fizice sau juridice că au obligația sa nu lase nesupravegheate aceste animale ( câini, pisici, etc) în AFARA PROPRIETATILOR PRIVATE, pe domeniul public, punând in pericol siguranța atat a cetățenilor cat si animalelor si nici sa hrănească pe domeniul public aceste animale. Aceste fapte sunt sancționate de lege si vom acționa in consecință. De asemenea reamintim obligațiile posesorilor de animale de companie ce trebuiesc puse in aplicare de către aceștia ( microcipare, carnete de sanatate la zi, etc). Vom aplica amenzi, conform legii, in aceste cazuri de nerespectare a obligațiilor, cat si a altor incalcari ale legii pe domeniul public“, mai arată Primăria Șag.

Avarie la rețeaua primară a Colterm

Din cauza unei avarii apărute ieri, 7 aprilie, pe magistrala de termoficare 2DN 1000, în perimetrul str. Mareșal Alexandru Averescu, echipele de intervenție Colterm au acționat pentru eliminarea acesteia. În…

Societatea Drumuri Municipale Timișoara angajează

Societatea Drumuri Municipale Timișoara S.A. angajează: ·  Laborant încercări fizio-mecanice pentru lucrări drumuri; ·  Șef formație (pentru lucrări amenajare, întreținere și reparații drumuri); ·  Arhivar; ·  Sudor; ·  Strungar; · …

Recomandările noastre

Cele mai citite articole