Primăria Șag nu se lasă în lupta cu furnizorii de energie electrică. Subiectul întreruperilor de curent a ajuns pe masa Prefecturii Timiș

Primăria Șag pare de neînduplecat când vine vorba despre lupta cu furnizorul de energie electrică. Desele întreruperi au determinat administrația locală să ia în calcul varianta de a da în judecată compania furnizoare.

Momentan, primarul Flavius Roșu, a solicitat intervenția Prefecturii Timiș pentru a media problema, care este valabilă la scară județeană.

“In 27.08.2021 solicitam in numele administrației, intervenția Prefecturii județului Timiș, prin organismele descentralizate aflate in coordonarea acesteia sa ia masurile adecvate, având in vedere ca problemele din Sag legate de situația defectuoasă a distribuției energiei electrice, se regăsesc si in alte unități administrative ale județului. Salut asumarea de către Prefectura a acestei doleanțe si punerea acestui punct pe ordinea de zi a ședinței de lucru de miercuri, 8 septembrie 2021. Sper in soluții concrete care sa duca la imbunatatirea acestui serviciu către cetățeni, spune primarul Flavius Roșu“.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole