O mare realizare USR pentru județ. Calmatoare de viteză la Boldur. Cristian Moș pe post de Captain Planet

Vicepreședintele USR al CJ Timiș, Cristian Moș, își laudă frenetic propria sa realizare, după lozinca ce îmi plac glumele mele.

O mare realizare pentru județul Timiș este, în viziunea useristului, amplasarea unui calmator de viteză la Sinersig, comuna Boldur, realizarea prezentată precum zborul pe Marte. E adevărat zona este predispusă accidentelor rutiere grave, însă proporțiile bunului simț nu trebuie uitate, altfel putem crede că Superman căzut ieri a reînviat pe post de Captain Planet, la CJ Timiș.

“Vision Zero este o strategie de eliminare a tuturor deceselor din trafic și a rănilor grave, implementată în mai multe țări, la nivel mondial. Totodată acestă strategie are rolul de a încuraja  mobilitatea sigură și echitabilă pentru toți. Implementată pentru prima dată în Suedia în anii 1990, Vision Zero s-a dovedit a fi un succes în toată Europa, dar și în America de Nord.Principiile sunt simple, iar implementarea lor ține în primul rând de dorința decidenților.‼️“, laudă Cristian Moș găselnița unică.

Mobilizarea forțelor județene pentru un calmator

“Pe lângă campaniile informare și evenimentele cu scop educativ – ca cel organizat de Comunitatea Moto în urmă cu câteva săptămâni, în parteneriat cu CJT – trebuie luate și măsuri concrete ‼️ pe drumurile județene. Zilele acestea le-am cerut colegilor de la IPJ Timis o statistică cu cele mai periculoase treceri de pietoni de pe drumurile județene din Timiș, acolo unde au avut loc cele mai multe accidente rutiere soldate cu răniți grav sau chiar decese. Mi-am propus ca în perioada următoare să facem din creșterea siguranței pe drumurile județene o prioritate. Un prim pas a fost făcut prin amplasarea acestei treceri de pietoni supraînălțate în satul Sinersig, comuna Boldur – aceasta fiind trecerea de pietoni unde s-au pierdut cele mai multe vieți în ultimii ani. Vom continua să căutăm cele mai bune soluții care vor contribui la un trafic mult mai sigur în județul Timiș“, spune Cristian Moș, Captain Planet de la CJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole