Primăria Săcălaz va încerca pentru a șasea oară să aprobe un împrumut de 14 milioane de lei. De fiecare dată consilierii locali s-au opus

Primăria Săcălaz va încerca mâine, pentru a șasea oară, să obțină aprobarea Consiliului Local pentru un împrumut de 14 milioane de lei. Conform conducerii primăriei de fiecare dată consilierii locali s-au opus.

“UAT Comuna Săcălaz, reprezentată legal de dl. primar Viorel Nicu, aduce la cunoștința celor care locuiesc în cartierele Florilor, Sorocul, Europa și localitatea Beregsău Mare, zone vizate de investițiile prevăzute de HCL 65,67,68 și 69 din data de 25.06.2021, că se intenționează ca printr-un împrumut supus aprobării Consiliului Local, prin  proiectul de hotărâre nr.1 de luni, 06.12.2021, ora 16.30 la Căminul Cultural din Săcălaz, să se realizeze investițiile necesare locuitorilor din zonele amintite. De precizat ca este a 6a oară când se va supune spre aprobare, de fiecare dată au fost, pentru împrumut 7 voturi, la 1 vot distanță pentru ca aceste cartiere sa beneficieze de utilități“, se arată într-un comunicat al primăriei.

Primăria vrea să folosească banii împrumutați în principal pentru extinderea canalizării și a rețelei de apă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole