Primăria remontează limitatoare de viteză și reface marcajele la trecerile de pietoni, pe mai multe străzi din Timișoara

Din această săptămână, Primăria Timișoara a demarat un program de sporire a siguranței în trafic, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni sau bicicliști. Astfel, în prima etapă vor fi executate lucrări de întreținere și semnalizare a drumurilor din oraș.

Pentru săptămâna aceasta, 21-25 martie, sunt programate următoarele lucrări:

Se vor executa lucrări de remontare a limitatoarelor de viteză pe străzile: Ioan Slavici, Ardealul, Moise Doboșan, Andreescu, Pestalozzi, Ofcea, Ana Ipatescu, Anton Bacalbașa, Bujorilor, Frateliei, Brâncoveanu, Mihai Viteazul, Traian Lalescu, Canal Bega; Eroilor; Drumul de legatură Torontal, Demetriade.

Se vor executa lucrări de marcaje la trecerile pentru pietoni de pe străzile Hașdeu și Înfrățirii, Renașterii și Samuil Micu, Calea Aradului, splaiul Tudor Vladimirescu, bd. 16 Decembrie, strada Ostrogovici.

„În caz de vreme nefavorabilă, nu se vor executa unele lucrări așa cum sunt ele propuse în planul zilnic de lucrări. În caz de evenimente rutiere, lucrările de reparații și înlăturare a daunelor vor fi prioritare fața de planul zilnic propus. În cazul primirii unor avize de lucrări cu caracter urgent, aceste lucrări vor fi, de asemenea, prioritare față de planul zilnic propus”, transmite Primăria Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole