Primăria Giarmata raiul concursurile suspicionate ca fiind trucate. Posibil ca procurorii să fie la ski pe pârtiile liberalilor din Caraș

Buletin de Timișoara a avut dreptate în privința concursuri de angajare de la Primăria Giarmata despre care am fost informați că ar fi trucate.

Sursele redacției noastre susțineau încă de la începutul lunii decembrie a anului trecut că la data lansării anunțurilor de angajare se știau și persoanele care urmează să câștige respectivele concursuri.

Buletin de Timișoara a atras atenția în două articole despre faptul că se cunoaște numele a patru persoane care urmează să câștige concursurile și anume: Ana Maria Venter, soția preotului din comună, Bogdan Vaipan, fiul unui șofer din primărie, Elena Toma, care lucrează în cadrul primăriei prin Asociația Comunelor din luna februarie 2021 și  Valentin Codrea care este angajat de peste 10 ani în cadrul primăriei.

Dovada că susținerile Buletin de Timișoara erau corecte sunt rezultatele finale ale concursurilor de angajare, așa cum puteți vedea în tabelele de la finalul articolului, și pe care se regăsesc ca admise toate cele patru persoane despre care redacția noastră a scris din luna decembrie că urmează să câștige concursurile.

Primarul comunei Giarmata, Claudiu Mihălceanu, ales ca membru PMP, este conform surselor noastre un protejat al șefului PNL Timiș, Alin Nica, la fel ca primarul din Săcălaz, Nicu Viorel, tot de la PMP.

Cert este că fiind sezon de ski, magistrații beneficiari de pensii speciale, acordate de lumea politică, probabil că au fost plecați să-și dea de-a berbeleaca pe una din pârtiile liberale din Caraș-Severin, altfel nu se explică lipsa de reacție în acest caz flagrant și strigător la cer. Practic, uitând-se în altă parte procurorii nu fac decât să legitimeze presupusa hoție din această speță, iar o posibilă încălcare a legii să nu mai sperie pe nimeni.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole