Presiune scăzută a apei în Timișoara și mai multe localități din județ la început de săptămână

Aquatim anunță că marți, 29 noiembrie, în intervalul orar 8-15 se va închide magistrala DN 800 pe Bulevardul Cetății între Calea Bogdăneștilor și Gheorghe Lazăr pentru executarea unei legături de conducte. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută în zonă.

În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Ca urmare, pe 28 noiembrie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Pădureni, iar pe 28 și 29 noiembrie, în intervalul 9-14 se va înregistra presiune scăzută în Cenad. De asemenea, pe 29 noiembrie, între orele 8-16 presiunea va fi scăzută și în Șipet.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție. La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată„, transmite Aquatim.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole