Academia Mămicilor a strâns peste 10 mii de euro în campania campania „2 Tone de Monede”

Puterea comunității sau cum poți schimba destine prin lucruri aparent mici care se pot transforma în bucurii mari ce pot salva vieți!

“10.727 Euro sau 52.564,61 RON – aceasta este suma care s-a adunat la Timișoara, în campania „2 Tone de Monede” (2021). Împreună cu oameni minunați din comunitate am reușit atât de mult, cu atât de puțin (mici monede si bancnote)! După o lungă așteptare și o mare curiozitate pe care cu toții am avut-o legată de suma finală din cadrul campaniei „2 Tone de monede”, suntem extrem de bucuroși să vă anunțăm că am reușit să strângem suma de 10.727 euro (52,564.61 Ron) și o greutate de aproximativ 1 Tonă de monede.  În lunile ce urmează, copiii cu afecțiuni hemato-oncologice, spitalizați la Louis Țurcanu, vor avea acces la medicație care lipsește de pe piața farmaceutică din România. Acest lucru va fi posibil prin implicarea tuturor celor ce ne-au fost alături în această campanie!“, transmite echipa AMT.

M 49 va opri și în stația Kaufland de la Dumbrăvița

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) a luat act de solicitarea Unității Administrativ Teritoriale Giarmata. În consecință, a dispus înființarea unei noi stații pe traseul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole