Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, prezintă propriile soluții pentru Colterm: aş fi anunțat în iunie – în cel mai rău caz vă înghesuiți într-o cameră la 18 grade

Președintele PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, a prezentat propriile soluții legate de Colterm pe care le-a fi aplicat dacă ar fi fost în conducerea Primăriei Timișoara.

Social-democratul spune că sinceritatea joacă un rol important.  

“Ce aş fi făcut cu Coltermul în locul lui Dominic Fritz:

1. Aş fi cerut insolvența în mai, imediat după inchiderea sezonului rece. Aş fi folosit toți banii cheltuiți de atunci strict pentru cheltuieli curente, salarii şi stocuri de combustibil plătite în avans. Aş fi negociat în vară cu furnizorii, nu acum, pe frig.

2. Aş fi anunțat în iunie: Fraților, a luat-o razna prețul gazelor! Nu ştim ce va fi la iarnă, poate luați în calcul să vă puneți centrală – în cel mai rău caz vă înghesuiți într-o cameră la 18 grade. Vă spun de acum, să nu mă înjurați in noiembrie. M-ați ales primar, aş putea măcar să fiu sincer cu voi.

Dar pentru astea ai nevoie de puțină experiență în viața reală şi în administrație, să lucri la ONG-uri nu e suficient. Despre amenda de 21 de milioane de euro nu mai aduc vorba, acolo exista o soluție folosită în anii anteriori şi probabil că subiectul va mai fi cercetat“, a declarat Mihai Ritivoiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole