Alin Nica și echipa câștigătoare sunt precum clanurile care au ocupat clădirile din centrul Timișoarei – spune un deputat liberal de Timiș

Deputatul liberal de Timiș Claudiu Chira a declarat de la tribuna Parlamentului, în momentul în care a anunțat că se retrage din Grupul parlamentar liberal, că PNL a fost ocupat abuziv de interlopi, așa cum s-a întâmplat în cazul clădirilor istorice din centrul Timișoarei.

“Anunț că mă retrag și eu din Grupul parlamentar al PNL și vor activa ca deputat neafiliat. Ca să motivez acest lucru am să vă spun o poveste scurtă: eu sunt timișorean, consider că Timișoara e unul dintre cele mai frumoase orașe din România, e frumos în primul rând pentru locuitori și pentru clădirile din centrul istoric. Știți că centrul istoric Timișoara are o problemă, multe clădiri au fost ocupate abuziv de clanuri interlope, care au făcut tot felul de probleme, de la inundații, gălăgie, scandal, furat bicicleta copiilor și au obligat locatarii vechi să plece din acele clădiri de patrimoniu, istorice. Ei, cam același lucru se întâmplă și în PNL. Problema e că acele grupuri de interlopi după ce dânșii s-au mutat acolo ceilalți locatari au plecat, iar valoarea acelor clădiri istorice scade și nu mai au aceeași valoare ca atunci când au intrat“, a spus Claudiu Chira de la tribuna Parlamentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole