Presa din Timișoara invitată la băut de către CJ Timiș la Târgul de Crăciun de la Muzeul Satului. Mesaje incredibile pe un grup de whatsapp

Consiliul Județean Timiș depune eforturi monumentale pentru a acoperi lipsa de interes a cetățenilor în privința Târgului de Crăciun de la Muzeul Satului.

Condițiile meteo nefavorabile, specifice lunii decembrie, neluate în calcul la momentul organizării de concerte în aer liber, dublate de lipsa de interes a timișorenilor pentru evenimentul liberal, i-au adus la exasperare pe reprezentanții CJ Timiș.

Jurnaliștii au fost ademeniți astăzi cu băutură, pe wthasapp, de către reprezentanții compartimentului de comunicare din Consiliul Județean, doar doar vor fi prezenți la concertul Delia din această seară, în condițiile în care Muzeul Satului era gol.

“În caz că veniți înfrigurați la concertul Deliei, în cadrul Căsuței cu veselie, vă așteptăm cu încăperea asta, încălzită cu lemne, special pentru voi, unde vă puteți servi o apă, un suc sau o doză de Wet 😊”, este mesajul adresat presei de un funcționar public.

Mesajul a fost postat pe un grup de whatsapp care reunește ziariștii acreditați pe lângă administrația județeană și a stârnit indignare în rândul mai multor reprezentanți ai presei, mai ales că a fost însoțit de fotografii cu locația și băutura pregătită într-un frigider.

Lipsa de profesionalism și pana de idei par a caracteriza “oamenii noi” implantați de gașca “băieților de pe sate” în funcțiile publice.

CJ Timiș nu a prezentat nici până acum costul Târgului de Crăciun, mai ales că evenimentul este până acum un eșec de proporții.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole