Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, s-a făcut de râs. Controalele din parcuri, încheiate cu 500 de lei amendă

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, anunța pe 14 iunie că a dispus controale în parcurile din Timișoara din cauza faptului că sunt neîngrijite, ceea ce ar fi dus la apariția ambroziei și a căpușelor.

“Prefectul nu ar trebui să se ocupe de tăierea ierbii din parcuri. Avem suficient de lucru la Prefectură, de la investitori străini până la fond funciar şi migrație. La începutul lunii mai, am dat termen o lună de zile Primăriei Timişoara pentru tăierea vegetației din parcuri. După şase săptămâni, vedeți la fel de bine ca şi mine care este situația. Pe lângă pericolul prezentat de căpuşe şi ambrozie, am ajuns şi de ruşinea ştirilor naționale. Că de aspectul general al parcurilor nici nu e cazul să vorbim. Drept urmare, am dispus Gărzii de Mediu şi Direcției Agricole să efectueze un control în parcurile din Timişoara, deoarece se pare că nu merge cu vorba bună!“, a declarat Mihai Ritivoiu, pe 14 iunie.

Deși nu au fost comunicate oficial, rezultatele controalelor în 10 parcuri din oraș îl fac de râs pe cel care le-a dispus, adică pe prefectul PSD de Timiș.

Conform unor surse al Buletin de Timișoara, controalele au fost derulate de echipe mixte ale Direcției Agricole, Direcției de Sănătate Publică și Gărzii de Mediu și s-a încheiat cu o amendă de 500 de lei, acordată pentru nereguli găsite pe două parcele din Parcul Civic, care însă actualmente sunt în administrarea firmei care se ocupă de reabilitarea parcului și nu a primăriei Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole