Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a dispus controale în parcurile din Timișoara din cauza rușinii de a ajunge pe știrile naționale

Prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu, a anunțat astăzi că a dispus controale în parcurile din Timișoara din cauza faptului că sunt neîngrijite, ceea ce a dus la apariția ambroziei și a căpușelor.

“Prefectul nu ar trebui să se ocupe de tăierea ierbii din parcuri. Avem suficient de lucru la Prefectură, de la investitori străini până la fond funciar şi migrație. La începutul lunii mai, am dat termen o lună de zile Primăriei Timişoara pentru tăierea vegetației din parcuri. După şase săptămâni, vedeți la fel de bine ca şi mine care este situația. Pe lângă pericolul prezentat de căpuşe şi ambrozie, am ajuns şi de ruşinea ştirilor naționale. Că de aspectul general al parcurilor nici nu e cazul să vorbim. Drept urmare, am dispus Gărzii de Mediu şi Direcției Agricole să efectueze un control în parcurile din Timişoara, deoarece se pare că nu merge cu vorba bună!“, a declarat Mihai Ritivoiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole