Dominic Fritz, în vizită la Liceul Carmen Sylva – sunt în derulare investiții de 5 milioane de lei în repararea fațadelor, a acoperișului și a tâmplăriei

Primarul Dominic Fritz a efectuat astăzi o vizită la Liceul Carmen Sylva.

Aici municipalitatea are în derulare, potrivit bugetului aprobat pe 2023, investiții de 5 milioane de lei pentru reabilitarea fațadelor, a acoperișului și a tâmplăriei.

Vizită pe șantier și întâlnire cu elevii de-a VIII-a de la Carmen Sylva care sunt în focul examenelor de Evaluare Națională. La Liceul Carmen Sylva am început din martie lucrările și le accelerăm pe timpul vacanței de vară. După termoizolarea podului, urmează reabilitarea termică a fațadei. Bineînțeles, lucrările nu vor afecta aspectul arhitectural al clădirii. Mulți din elevii cu care am vorbit vor să își continue studiile la Pedagogic, și astfel se vor bucura și ei de confortul pe care noile investiții pe care le facem, le aduc în clase. La fel ca și în celelalte școli din Timișoara, și aici modernizăm sălile de clasă grație unui proiect cu fonduri europene PNRR. Dispar băncile și catedrele degradate, cumpărăm mobilier ergonomic și modernizăm laboratoarele cu echipamente digitale. Baftă la examene“, a declarat Dominic Fritz.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole