Portal neautorizat pentru achiziția de roviniete. Sunt costuri suplimentare – 8.90 euro în loc de 3 euro cât costă o rovinietă cu valabilitate de 7 zile

CNAIR atenționează șoferii care circulă pe drumuri naționale și autostrăzi din România, că a constatat existența în mediul online a unui portal web care nu este autorizat în vederea încasării tarifului de utilizare (rovinieta), respectiv https://digitale-vignette-ro.online/ro.

„Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta doar pe portalul deținut de către CNAIR, disponibil la adresa www.erovinieta.ro, sau la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al companiei la adresa http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie. CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea de către utilizatori, în vederea achitării rovinietei, a unor portaluri web neautorizate. În același timp, subliniem faptul că, la achitarea unei roviniete pe site-ul https://digitalevignette-ro.online/ro, utilizatorilor achită costuri suplimentare care ajung să fie în cuantum de aproape 200% față de prețul real al unei roviniete (ex: pentru o rovinietă cu valabilitate de 7 zile pentru un autoturism, pe portalurile web autorizate de către CNAIR un utilizator achită echivalentul a 3 euro, reprezentând tariful stabilit de legislația în vigoare, iar pe portalul https://digitale-vignette-ro.online/ro suma achitată este de 8.90 euro, din care 5,90 euro reprezintă “taxa de serviciu”)”, informează CNAIR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole