Polițiștii timișeni s-au apucat de „vânat” migranți

Polițiștii timișeni s-au apucat de vânat migranți. Aceștia au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara.

Azi noapte, în jurul orei 01.20, polițiștii din Făget și Secției 10 Poliție Rurală Făget, au depistat în parcarea A1 Margina-Lugoj, un grup de trei bărbați. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu posedă niciun document de identitate. Bărbații au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Tot noaptea trecută, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au depistat trei cetățeni străini, care se aflau într-o mașină, a unui bărbat în vârstă de 64 de ani, care staționa în parcarea unui centru comercial de pe Calea Aradului. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că aceștia nu sunt cetățeni români și nu dețin documente legale de ședere emise de autoritățile statului român. Cei trei bărbați au fost predați polițiștilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole