Polițiștii timișeni au prins doi bărbați beți la volan – unul la Făget și altul la Criciova

Polițiștii timișeni au prins pe șoselele din județ doi bărbați băuți la volan. Au fost întocmite dosare penale.

Marți, 28 septembrie, în jurul orei 00:34, polițiștii Orașului Făget au oprit pentru control pe strada Calea Lugojului, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot marți, în jurul orei 01:30, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe DJ 680, în localitatea Cireșu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Transalpina rămâne închisă, între Rânca și Obârșia Lotrului. Cel puțin până în 20 octombrie

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (polei și zăpadă), pentru siguranța participanților la trafic, CNAIR și Poliția Rutieră au decis ca 𝐜𝐢𝐫𝐜𝐮𝐥𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐚𝐮𝐭𝐨𝐯𝐞𝐡𝐢𝐜𝐮𝐥𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐬𝐚̆ 𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐧𝐭̦𝐢𝐧𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐜𝐡𝐢𝐬𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐭𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐚𝐭𝐞𝐠𝐨𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole