Polițiștii la vânătoare de timișoreni fără mască de protecție și nevaccinați care circulă noaptea

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmi, pompieri și reprezentanți ai I.T.M Timiș au ieșit din nou la vânătoare de timișoreni fără mască de protecție și nevaccinați.

La activităţile de vineri au participat 301 forţe de ordine, fiind verificate 98 de societăți comerciale, 71 de mijloace de transport persoane, dintre care 32 de mijloace de transport în comun și au fost legitimate peste 2500 de persoane.

Au fost aplicate 156 de amenzi în valoare totală de 52.300 de lei, dintre care 138 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 18 sancțiuni pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

„În același timp, conform noilor reglementări instituite, în localitățile în care incidență cumulată la 14 zile este mai mare de 6/ 1.000 de locuitori se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice deschise. Totodată, reamintim TELVERDE-0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19 Recomandăm cetățenilor să respecte măsurile de protecție individuală și interdicțiile impuse în această perioadă!”, transmite IPJ Timiș.

Poliţiştii timișeni continuă acţiunile pentru informarea cetățenilor și operatorilor economici, precum și pentru prevenirea nerespectării legislației în domeniu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole