Polițiștii i-au verificat din nou pe șoferii din Timiș. Au prins și un bărbat cu droguri la el

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din Timiș au acționat pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe principalele artere din județ, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Polițiștii au controlat 395 de autovehicule, au legitimat 585 de persoane și au efectuat 426 testări cu aparatul etilotest

În urma controalelor, polițiștii au aplicat 232 de sancțiuni contravenționale, dintre care 91 au fost avertismente. Din totalul amenzilor, 51 au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Polițiștii au verificat totodată, purtarea centurii de siguranță, fiind aplicate 32 de sancțiuni contravenționale. Au fost reținute 33 de permise de conducere și au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

De asemenea, au fost constatate 7 infracţiuni, 3 pentru conducerea sub influența alcoolului, 3 pentru conducere fără permis și 1 pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Duminică, polițiștii au depistat în localitatea Stanciova un bărbat, care își conducea mașina cu o alcoolemie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal.

Tot duminică, în localitatea Topolovățu Mare a fost depistat un bărbat, ce conducea un autoturism sub influența substanțelor psihoactive, aparatul drugtest indicand valoare pozitivă la canabis. Totodată, asupra acestuia a fost găsită o pungă cu substanțe vegetale. A fost întocmit dosar penal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole