Polițiștii din Timiș au ieșit la vânătoare de șoferi beți și fără permise de conducere. Au prins trei în două zile

Polițiștii din Timiș au ieșit la vânătoare de șoferi beți și fără permise de conducere. În două zile au prins trei. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Astfel, sâmbătă, în jurul orei 17:00, polițiștii din Făget – Secția 10 Poliție Rurală Făget, au identificat în localitatea Bucovăț, un tânăr, în vârstă de 32 de ani, care-și conducea mopedul, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul nu era înmatriculat. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”.

Tot sâmbătă, în jurul orei 18:00, polițiștii din Făget – Secția 10 Poliție Rurală Făget au oprit pentru control, în localitatea Traian Vuia, o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”. 

Duminică, în jurul orei 15:00, tot polițiștii din Făget – Secția 10 Poliție Rurală Făget, au identificat în localitatea Dumbrava, un bărbat, în vârstă de 57 de ani, care conducea un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole