Polițiștii au intervenit la 166 de evenimente, în acest weekend

În weekendul acesta, polițiștii împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, au desfășurat, în sistem integrat, acțiuni în Timiș, atât pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, zilnic, peste 200 de polițiști au fost la datorie, în județ. Aceştia au intervenit la 166 de evenimente, dintre care 152 au fost sesizate prin 112. De asemenea, au fost constatate 36 de infracţiuni, dintre care șase contra persoanei, 14 contra patrimoniului și 12 la regimul siguranței rutiere. 

„În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 18 persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 475 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 168.170 de lei. Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți în teren, în urma verificărilor efectuate fiind reținute 47 de permise de conducere și 19 certificate de înmatriculare”, transmite IPJ Timiș.

În aceste zile, ca urmare a activităților desfășurate de polițiștii rutieri, nu a fost înregistrat niciun accident rutier grav.

În continuare, polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole