PNL Timișoara i-a cerut demisia lui Alin Nica. Hohote de râs și discurs a la Ceaușescu al președintelui interimar al PNL Timiș

Scandalul iscat cu ocazia alegerilor pentru șefia PNL Timișoara a fost un bun prilej ca sala să-i ceară demisia președintelui interimar al PNL Timiș, Alin Nica.

Nemulțumirile au plecat de la anunțul acestuia că alegerile sunt anulate, decizie cu care participanții nu au fost de acord.

La rândul său deputatul Claudiu Chira, acuzat de colegul său de partid Alin Popoviciu că ar fi tăiat un cerb de la Grădina Zoologică din Timișoara unde era director pentru a fi mâncat la o chermeză liberală, a susținut de la tribună că primarul de la Sânnicolau Mare este vinovat de tot ceea ce se întâmplă.

Încercările lui Alin Nica de a calma audiența, în genul Nicolae Ceaușescu, mai lipsind celebrul ALO!ALO!, au fost sortite eșecului, acesta fiind nevoit să părăsească scena în scandările delegaților, nu înainte să solicite tăierea microfoanelor, ca dovadă a unei profunde democrații interne care îl guvernează, așa cum reiese din imaginile Pressalert.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole