Timiș: un bărbat cu alcoolemie de 0,91 mg/l și un tânăr drogat cu cannabis prinși la volan

Polițiștii au depistat în județul Timiș doi bărbați bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

Marți, 10 ianuarie, în jurul orei 19:34, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control pe strada 13 Decembrie, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 58 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Tot marți, în jurul orei 22:40, polițiștii municipiului Lugoj au oprit pentru control pe strada Herendeștiului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul drugtest a rezultat o valoare pozitivă la cannabis, conducătorul auto fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Tânăr condamnat pentru furt, prins la Deta

Polițiștii din Timiș au prins, sâmbătă, un tânăr care era condamnat pentru furt. Tânărul a fost dat în urmărire națională după ce a fost condamnat la un an de închisoare…

Zeci de pietoni amendați, la Timișoara

Polițiștii rutieri i-au luat la puricat pe șoferii indisciplinați. Astfel, miercuri, 25 august, în orele 07.00-12.00 și 17.00-20.00, polițiștii împreună cu lucrători ai Secțiilor Urbane din Timișoara au desfășurat o…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole