PNL-iștii au lipsit de la învestirea noului prefect PSD, Mihai Ritivoiu, specialist în centrale termice. A participat în schimb Dominic Fritz

Peneliștii din Timiș au lipsit astăzi, 28 ianuarie, de la depunerea jurământului de către noul prefect de Timiș, Mihai Ritivoiu (PSD), care a fost numit ieri de Guvern în noua funcție.

Parteneri de alianță guvernamentală, se pare că pesediștii, nu toți, și peneliștii din Timiș, nu sunt pe deplin mulțumiți de modul în care s-a împărțit plăcinta puterii.

Nu au fost prezenți la ceremonia oficială de la Palatul Administrativ nici șeful CJ Timiș, săteanul de la Dudeștii Noi, Alin Nica, căruia nici nu poți să îi ceri să aibă vreo acțiune de înaltă ținută, dar nici subprefectul penelist Ovidiu Drăgănescu, “prăfuitul reșapat de Nica”.

Mai mult, la eveniment nu au participat de la Consiliul Județean nici vicepreședintele penelist, samsarul imobiliar de la Moșnița Nouă, Alexandru Proteasa, nici vicepreședintele userist Cristian Moș, deci întreaga conducere a CJ Timiș i-a dat cu flit noului prefect.

Totodată, a lipsit și șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, cel care l-a susținut pe Mihai Ritivoiu să ajungă în această funcție, dar și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, “Ayatolahul“ social-democraților timișeni, cel de frica căruia fug și țânțarii din sediul PSD.

Au participat în schimb, Mitropolitul Banatului, IPS Ioan, primarul Dominic Fritz, care a stat alături de fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, venit la volanul unui superb “cocalarmobil“, deputatul PSD Sebastian Răducanu, foștii parlamentari social-democrați Florin Bârsășteanu, Bianca Gavriliță și Petru Andea, dar și proaspătul subprefect PSD Sorin Ionescu.

Mihai Ritivoiu va avea o misiune extrem de dificilă în noua postură, pe de o parte pentru că va trebui să facă față vulpoiul îmbătrânit în rele Ovidiu Drăgănescu, dar și unor șefi de instituții, care sunt uneltele, să nu spunem slugile, actualei conduceri a PNL Timiș, care prin atitudinea de astăzi putem spune că s-a poziționat extrem de ostil-agresiv la adresa pesediștilor, dovadă fie că nu au trecut încă peste pierderea funcției, fie face parte de mârlănia specifică peneliștilor.

Noul prefect care deține o firmă specializată în montarea de centrale termice și-a stabilit ca prioritate, ce ironie, găsirea de soluții pentru…Colterm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole