Plin de șoferi fără permise de conducere și drogați pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au prins luni numai șoferi fără permise de conducere, cu dreptul de conducere suspendat și drogați. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Luni, 28 martie, în jurul orei 10:50, polițiștii Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control, în localitatea Jebel, o mașină condusă de un bărbat, în vârstă de 54 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că bărbatul avea exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având exercitarea dreptului de a conduce suspendată”. 

Tot luni, în jurul orei 12:20, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au oprit pentru control, pe strada Colonia Slavic, un moped condus de un tânăr, în vârstă de 29 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar mopedul figurează neînmatriculat. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat”. 

De asemenea, luni, în jurul orei 20:50, polițiștii din Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam, un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (cocaină), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole