Doi români dați în urmărire generală au fost prinși la Vama Cenad

Weekend-ul trecut, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, doi cetăţeni români, în vârstă de 36, respectiv 29 de ani, ambii cu domiciliul în judeţul Timiş.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că persoanele în cauză figurează în bazele de date ca fiind urmăriţi, unul dintre ei fiind urmărit general pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având mandat de executare a unei pedepse privative de libertate de 6 luni.

Celălalt bărbat figurează cu alertă emisă de autorităţile din Germania, având pe numele său un mandat de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanelor în cauză, fiind predate unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.
  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole