Petrecere spartă de polițiști la Beba Veche. Amenzi de 14.000 de lei

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U. Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În cursul zilei de ieri, 31 octombrie a.c., la activităţi au participat 279 de forţe de ordine, fiind verificate 164 de societăți comerciale, precum şi 128 de mijloace de transport persoane, dintre care 35 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 2.500 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 149 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 52.000 de lei, dintre acestea, 136 de sancțiuni, în valoare de 37.500 de lei, fiind aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 3 sancțiuni, în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea interdicțiilor privind circulația sau deplasarea. 

De asemenea, au fost aplicate 10 sancțiuni contravenționale, în valoare de 14.000 de lei, pentru participarea la o petrecere privată, în localitatea Beba Veche din județul Timiș. Menționăm faptul că, la petrecere nu au fost multe persoane, deoarece aceasta a fost întreruptă de către polițiști chiar în momentul începerii.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole