VEST: un copil de 7 ani a căzut de pe telescaun în stațiunea Straja – minorul a încercat să se țină de instalație, dar a ajuns la spital

Un copil de 7 ani a fost transportat de urgenţă la spital, luni, după ce a căzut de pe telescaun în staţiunea Straja din judeţul Hunedoara.

La faţa locului au intervenit reprezentanţii Salvamont şi ISU Hunedoara.

La faţa locului a intervenit Salvamontul, noi ne-am dus în sprijin după ce copilul a fost dus la punctul de prim ajutor al Salvamont. Am intervenit cu o autospecială SMURD care a transportat pacientul de la Straja la spitalul din Lupeni. Copilul are 7 ani, conştient, cooperant, dar avea dureri lombare”, a declarat Lucian Morogan, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum a avut loc accidentul.

Şeful Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean, a precizat că cei care administrează telescaunul de la Straja au observat că un copil se ţinea de telescaunul în urcare şi au dat înapoi instalaţia, astfel că minorul a căzut de la o înălţime mai mică.

Copilul nu a căzut direct din telescaun, a încercat să se ţină de acesta, iar cei care administrează instalaţia, au manevrat-o înapoi, astfel că minorul a căzut de la o înălţime mai mică, de 4-5 metri. Când au ajuns colegii de la Salvamont, copilul acuza dureri uşoare. A fost transportat cu ambulanţa la spital pentru investigaţii”, a declarat Bodean.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole