VIDEO: accident rutier îngrozitor – un bărbat a murit după coliziunea dintre o mașină și un autocamion

Accident rutier îngrozitor luni în județul Hunedoara.

Pompierii Detașamentului Petroșani intervin, în acest moment, la un accident rutier produs în localitatea Bănița. Accidentul a fost cauzat de  coliziunea dintre un autoturism și un autocamion, iar o persoană a decedat. Pentru operațiunea de descarcerare, un echipaj de la Detașamentul Deva se deplasează la fața locului, cu o autospecială de tip „Descarcerare Grea“”. La sosirea echipajelor s-a constatat că în evenimentul rutier au fost implicate două autovehicule: un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu remorcă) și un autoturism. Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de 46 de ani, conducător auto al autoturismului care se deplasa spre Petroșani și s-a ciocnit frontal cu autocamionul care venea din sens opus. Impactul a fost deosebit de violent, iar pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate, în sprijinul pompierilor din Petroșani a sosit la locul accidentului și un echipaj de la Detașamentul Deva cu o autospecială de descarcerare. La intervenție a participat și un echipaj medical al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara. La ora 20.00, intervenția pompierilor s-a încheiat. Autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetările care se impun în astfel de situații, a transmis ISU Hunedoara.

Luni, în jurul orei 17.40, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Petrila, care conducea un autoturism pe
DN 66, la ieșirea din localitatea Bănița, spre Petroșani (pe direcția Hațeg-Petroșani), a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un ansamblu de vehicule (autoutilitară cu semiremorcă) ce era condus de un bărbat de 43 de ani, din comuna Pui. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului rutier
“, arată Poliția Hunedoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole