Peste 150 de cupluri cu o căsnicie de peste 50 de ani, premiate de autorități

Peste 150 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie au fost premiate de autorităţile din Arad, în cadrul unui eveniment care a avut loc cu ocazia Zilelor Aradului, manifestare desfăşurată între 16 şi 29 august.

Cuplurile s-au reunit, la invitaţia Primăriei Arad, într-un parc din centrul oraşului, unde au primit „Diplome de Aur” pentru căsătoriile neîntrerupte timp de cel puţin jumătate de secol.

Au fost premiate 156 de cupluri aflate în evidenţele autorităţilor, care au primit, pe lângă diplome, şi câte un buchet de flori şi suma de 500 de lei, asigurată de sponsori.

Primarul oraşului, Călin Bibarţ, a spus că acesta este un semn de preţuire pentru cei care „ne arată tuturor valoarea inegalabilă a dragostei şi respectului”.

După ce au fost felicitaţi, seniorii au avut parte şi de un spectacol de muzică uşoară, pe scenă urcând, printre alţii, cântăreaţa Silvia Dumitrescu.

Începând din anul 2006, administraţia locală a decis ca în fiecare an, cu prilejul Zilelor Aradului, să fie sărbătorite, în cadru festiv, toate cuplurile din municipiu care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole