Primăria Timișoara distribuie pachetele cu produse de igienă în cadrul Programului de ajutorare a persoanelor defavorizate

Începând din  06.09.2021,  se distribuie pachetele cu produse de igienă în cadrul POAD 2020-2021, program derulat în baza OUG nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Primăria Municipiului Timişoara prin Direcţia de Asistenţă Socială distribuie produse de igienă provenite din stocurile de intervenţie comunitară, către beneficiarii finali în perioada 06 septembrie – 20 septembrie 2021, în limita stocului disponibil.

Distribuirea produselor de igienă personală se va face din locația situată pe str.Lorena nr.35, în zilele de: luni până vineri în intervalul orar: 08.00 – 16.00

Pot beneficia de aceste produse de igienă următoarele categorii:

– persoanele/familiile aflate temporar în situaţii critice de viaţă, respectiv victime ale calamităţilor, persoane dependente (handicap grav și accentuat), definite conform prezentei ordonanţe de urgenţă, şi în alte situaţii asemănătoare stabilite prin anchetele sociale şi care se află în situaţii deosebite de vulnerabilitate, precum şi persoanele care locuiesc în aşezările informale.”.

Toți beneficiarii care ridică pachetele cu produse de igienă trebuie să prezinte actul de identitate în original.

Constituirea pachetului de produse igenico-sanitare va conține următoarele:

ProdusCantitate
Periuță de dinți5 buc.
Pastă de dinți300 ml
Săpun lichid500 ml
Șampon copii800 ml
Șampon adulți500 ml
Detergent de rufe2700 gr.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole