Paul Stănescu, PSD: E timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească. USR să voteze moţiunea de cenzură a PSD

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, sfătuiește partidul USR-PLUS să voteze moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu ințiată de PSD și să fie, astfel, ”rațional”.

“Înainte de orice deznodământ al acestei mascarade guvernamentale, înainte de a mai auzi vreun argument penibil, chiar şi înainte de a pleca acasă, Cîţu să iasă public şi să le ceară scuze românilor pentru balamucul politic în care a târât România. Şi-a bătut joc de nervii, resursele şi speranţele tuturor”, se arată într-un comunicat de presă PSD.

E timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească

“USR trebuie să fie raţional şi să voteze împotriva lui Florin Cîţu, moţiunea de cenzură a PSD. Este singurul scenariu care poate pune capăt acestei crize. Altfel, intenţia lor de a iniţia o moţiune de cenzură nu este decât o răfuială la care PSD nu participă. Pentru că nu ştie cât costă pâinea, dar ştie cum se face circul, e timpul să-l trezim pe Cîţu din beţia puterii şi să meargă acasă să se odihnească”, se mai arată în comunicatul de presă al PSD.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole