Patru răniţi, dintre care trei copii, după ce un autoturism a lovit un stâlp

Patru persoane, dintre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă, în judeţul Caraş-Severin.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, evenimentul rutier s-a produs la intersecţia dintre DN 58B şi un drum comunal.

„În timp ce o femeie de 21 de ani, din Măureni, conducea un autoturism, pe DN 58B, din direcţia Timişoara-Reşita, intenţionând să vireze pe DC 83A – Şoşdea, ar fi pierdut controlul volanului, intrând cu autoturismul într-un stâlp de electricitate aflat în partea dreaptă a drumului”, se precizează în comunicat.

În urma impactului au fost rănite patru persoane, pasagera din dreapta şi trei copii. Toate victimele au fost transportate la spital, pentru efectuarea de investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

„Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a mai anunţat IPJ Caraş-Severin.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole