Partidul AUR Timiș critică Primăria Timișoara pentru acordarea unui nou contract de consultanță prin încredințare directă

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor filiala Timiș cere domnului primar al Municipiului Timișoara, Dominic Fritz, motivarea alegerii firmei Luminspino SRL pentru întocmirea strategiei SMART CITY, se arată într-un comunicat transmis pentru Buletin de Timișoara.

“Din informațiile noastre, administratoarea firmei, doamna Raluca Cibu-Buzac, pare o abonată a banilor publici, singurele venituri obținute de firma sa, datorându-se contractelor obținute cu Primăria Municipiului Timișoara, începând cu anul 2021. Timp de peste 20 de ani, aceasta a fost director pentru Internaționalizare și Servicii Sprijin pentru IMM-uri la Agenția de Dezvoltare Regională Vest, România. De asemenea a fost coordonatorul Consorțiului Enterprise Europe Network pentru regiunile de vest și sud-vest și membru al Biroului de Coordonare și Consultanță al EEN la nivel de rețea globală. Deși prezentarea dânsei de pe rețelele de socializare este una demnă de apreciat, ne întrebăm care sunt atuu-rile firmei deținute de ea pentru întocmirea strategiei SMART CITY a orașului Timișoara? Cerem așadar, pe lângă motivarea alegerii acestei firme și o transparentizare a viziunii cu care, doamna Cibu-Buzac a reușit să vă convingă domnule primar, să o alegeți și să îi achitați peste 36.000 de euro în total!“, arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole