“Păpușa lui Vlasov“, Alina Gorghiu, pusă în rol de ministru al Justiție întâlniri în Timiș alături de un deputat PNL judecat pentru corupție și un vice al CJ Timiș găsit în conflict de interese

“Păpușa lui Vlasov“, așa cum a fost alintată senatorul de Timiș Alina Gorghiu, de către Partidul Forța Dreptei, care este și șef al PNL Argeș, o situație incredibilă de bătaie de joc la adresa cetățenilor, a efectuat o vizită oficială în județul Timiș.

Am început discuțiile la firul ierbii! Primele întâlniri din Timiș pe care le am în calitate de ministru al justiției, cu președinții instanțelor și colegii mei avocați. Știm care sunt dificultățile din sistem, nu de ieri, de azi. Vorbim de supraaglomerarea instanțelor, durata procedurilor judiciare, schemele reduse de personal. De aceea, investițiile în tot ceea ce înseamnă infrastructura justiției sunt și rămân prioritare! Este doar începutul. Voi merge în toate județele din țară pentru astfel de întâlniri. Cu prilejul acestei vizite, am avut o întâlnirea foarte bună cu antreprenorii timișeni. Am participat și la “Ziua Porților Deschise” la Serele SupeR. Sunt tare mândră că afacerea este condusă de o femeie. Justiția trebuie să fie un serviciu public eficient și predictibil pentru mediul de afaceri“, a scris Alina Gorghiu pe pagina sa Facebook.

Așa cum se poate vedea din fotografiile postate de către Alina Gorghiu, ministrul Justiției a fost însoțită în vizita sa printre alții de către deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru, judecat pentru corupție și de vicepreședintele PNL al CJ Timiș, Alexandru Proteasa, găsit în conflict de interese de către Agenția Națională de Integritate.

Semnalul pe care ministrul Justiției, “păpușa lui Vlasov“, Alina Gorghiu, îl dă societății este unul așadar destul de clar, dar nu reflectă în niciun fel apartenența la valorile europene din moment ce se afișează nonșalant cu membri de partid acuzați de încălcări grave ale legii. Vina nu este însă a domniei sale, ci a celor care i-au dat funcții în statul român unui asemenea personaj.

Dialogul dintre Alina Gorghiu și Mihail Vlasov – fost președinte al Camerei de Comerţ a României, ex-deputat, de profesie avocat și a fost condamnat definitiv la 8 ani de închisoare de Înalta Curte de Casaţie şi Justiție (ICCJ) a României într-un dosar în care a fost judecat pentru delapidare – este destul de relevant pentru a vedea clar precum cristalul pe cine a împins “sistemul“ într-o funcție în care să împartă “dreptatea“ în România:

““Convorbire din 20.02.2013 între Mihail Vlasov(un puşcăriaş) și Alina Gorghiu (Ministrul Justiției):

Alina Gorghiu: Da, șefu!

Vlasov Mihail: Sărut mâna, păpușa lui!

Alina Gorghiu: Vă pup! Ce faceți?

Vlasov Mihail: Fii atentă! O să vină Florin Iordache pe la tine astăzi…

Alina Gorghiu: Da.

Vlasov Mihail: Ă…Cu un proiect de lege…

Alina Gorghiu: Da.

Vlasov Mihail: Care să te uiți peste el, să-l analizezi foarte bine, da?

Alina Gorghiu: Îhâm.

Vlasov Mihail: Și să-l… semnezi. E legea registratorului comercial și a întregistrării la Registrul Comerțului.

Alina Gorghiu: Bine, vorbesc cu Florin.

Vlasov Mihail: Da?

Alina Gorghiu: Îhâm.

Vlasov Mihail: Vorbește cu Florin, da am… îi trebuie astăzi semnată. Da, bine.

Alina Gorghiu: Sigur.

Vlasov Mihail: Hai, pa!

Alina Gorghiu: Te pup! Pa, pa!

Vlasov Mihail: Te pup, păpușă! Pa!

Alin Nica ironic cu Sorin Grindeanu – “Bomboane de supt pentru cei care dezbat politică“ – asta crede șeful PNL Timiș, Alin Nica, despre declarația prim-vicepreședintelui PSD, Sorin Grindeanu, conform căruia social-democrații nu vor face parte dintr-un Guvern condus de Florin Cîțu

Florin Cîțu nu poate să mai fie premier într-un guvern cu PSD, a declarat, astăzi, prim-vicepreședintele social-democrat Sorin Grindeanu, după ședința Comitetului Politic Național al partidului. “Știți că noi am…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole