Ohaba Lungă, Ciacova, Jimbolia, Parța și Racovița, în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Boldur, Ghilad și Gătaia rămân la fel încă 14 zile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit vineri pentru actualiza anexele cu restricțiile anti-Covid. Din cauza ratei de infectare cu Covid care nu a scăzut, Ohaba Lungă, Ciacova, Jimbolia, Parța și Racovița intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Boldur, Ghilad și Gătaia au intrat la reevaluare și s-a decis să mai rămână încă 14 zile în carantină de noapte și în timpul săptămânii.

„La majorări de incidență UAT-urile Ohaba Lungă, Ciacova, Jimbolia, Parța, Racovița au fost trecute pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori

UAT Curtea au fost trecută pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Checea, Comloșu Mare, Mașloc au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Totodată, la scăderi de incidență – la reevaluare la termenul de 14 zile –  UAT Tormac  a trecut de pe anexa 1 pe anexa 3.

Tot la reevaluare la termen UAT-urile Cenad (anexa 3), Boldur, Ghilad, Gătaia (localități pe anexa 1) rămân încă 14 zile pe actualele anexe”, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile adoptate se vor aplica începând de mâine, 23 octombrie.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole