Noi lucrări de modernizare în Piața Badea Cârțan – este desființat foișorul construit deasupra Halei de Lactate și Carne care devenise focar de infecție

Societatea Piețe SA derulează noi lucrări de modernizare la Piața Badea Cârțan din Timișoara.

Anul trecut, grupurile sanitare au fost refăcute și igienizate, deoarece se aflau într-o stare deplorabilă și nu erau funcționale și au fost înlăturate “cocioabele“ de pe platoul pieței.

În această perioadă au loc lucrări în interiorul pieței, la foișorul construit deasupra Halei de Lactate și Carne.

“Acesta „a fost” un modul de chioșcuri comerciale, construit deasupra Halei de Lactate și Carne din Piața Badea Cârțan. Pe lângă faptul că din punct de vedere economic nu aducea niciun venit PIEȚE S.A., ajunsese să reprezinte un adevărat focar de infecție. Din 2021, de când am desființat instalația electrică cu care era dotată această construcție, având unele temeri legate de producerea unui eventual eveniment nedorit, am dorit desființarea lui și am așteptat mult acest moment. Am început demontarea acestei structuri și în cel mai scurt timp îi vom da o altă funcționalitate într-o altă piață, unde se va justifica și din punct de vedere economic și al beneficiului adus timișorenilor din acea zonă a orașului“, a declarat directorul Liviu Cocean.

Societatea Piețe SA a avut în 2020 pierderi de 3 milioane de lei, însă schimbarea managementului, produsă în 2021, a făcut ca situația economică a companiei să fie redresată și să reintre pe profit.    

Recomandările noastre

Cele mai citite articole