Nicolae Robu supărat că nu are apă caldă: Colterm nu poate da simultan și căldură suficientă pentru temperaturi negative și apă caldă – asta da reformă în administrație

Fostul primar are o nouă ieșire publică critică la adresa administrației Dominic Fritz.

Nicolae Robu spune că a constata cum Colterm nu poate da simultan și căldură suficientă pentru temperaturi negative și apă caldă și îi transmite actualului primar că dorește și apă caldă și căldură în același timp, nu alternativ, când una, când alta.

“VREM ȘI CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ,mNU ORI CĂLDURĂ ORI APĂ CALDĂ! Credeți că e prea mult pt Timișoara anului 2022?! Constatăm că, de îndată ce vremea s-a răcit –s-a răcit e un fel de-a spune, pt că a avea -2…-3 grade Celsius la jumătatea lui ianuarie nu înseamnă temperaturi scăzute!-, dl Fritz nu ne mai dă apă caldă! Așa a pregătit intrarea în iarnă, încât se pare că societatea COLTERM nu poate da simultan și căldură suficientă pt temperaturi negative afară și apă caldă! Asta da reformă în administrație!“, susține Nicolae Robu.

Fostul primar reamintește ce a făcut pentru Timișoara.

“Stimați timișoreni, chiar își poate imagina cineva dintre dv că nimic în orașul ăsta nu a fost bun, că nimic nu s-a făcut bine, așa cum afirmă acest cuplu fatal EȘ Fritz și DR Lațcău –adică ex-șomer Fritz și dublu repetent Lațcău-, dar:  orașul n-a fost nicio zi fără căldură și apă caldă cu mine ca Primar, prețurile Gigacaloriei, biletelor și abonamentelor la transportul în comun și al parcărilor au rămas la nivelul din 2012, deși toate ingredientele de cost s-au scumpit; evident, s-a putut asta pe de o parte prin eficientizare, pe de altă parte prin creșterea subvenției de la bugetul local întru ajutorarea cetățenilor, Timișoara a fost ani în șir desemnată cel mai dinamic oraș din România; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!, Timișoara a avut cea mai bună rată de absorbție de fonduri europene din România -95.34%- pe exercițiul anterior, fiind singurul oraș mare care nu a ratat niciun proiect din cele 35 implementate; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!, Timișoara a avut –și are, lăsate moștenire!- cele mai multe proiecte pe fonduri europene din țară –aproape 100!- pe actualul exercițiu european și de cea mai mare valoare -570 milioane euro-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!, Timișoara a câștigat titlul de capitală culturală europeană; Timișoara, nu altcineva!, Timișoara a cunoscut cele mai radicale transformări modernizatoare și de punere în valoare a moștenirii istorice din țară -4 pasaje în 8 ani, toate noi –nu lărgite, cum spun unii –cum, Doamne apără, s-ar putea lărgi un pasaj?–; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine!, Timișoara a atras cele mai mari investiții străine –peste 4 miliarde euro, în timp ce niciun alt oraș nu a depășit 2 miliarde de euro!-; acesta este purul adevăr, nu poveștile că ne-au luat-o înainte ba X, ba Y, ba mai știu eu cine! în Timișoara s-a construit până la stadiul de exterior gata și interior foarte foarte  aproape de gata cea mai mare clădire spitalicească din România de după 1989 –demisol, parter plus 6 etaje, Timișoara a cunoscut cea mai mare înnoire de flotă auto pt transportul public -30 tramvaie, 20 minibuze, 7 vaporașe, plus 50 troleibuze și 30 autobuze contractate de administrația precedentă dar plătite de administrația Robu-, cu lăsare de moștenire de contracte semnate pe fonduri europene cu doar 2% contribuție locală pt 21 tramvaie de top mondial și 44 de autobuze electrice“, este lista lui Nicolae Robu.

În concluzie fostul primar solicit și căldură și apă caldă.

“Revenind la titlu: d-le Fritz, Timișoara are nevoie și de căldură și de apă caldă! Nu acceptăm să ne ții ba cu una, ba cu alta și culmea, dacă, Doamne ferește, se ajunge la temperaturi mai scăzute, să ne lași și fără una și fără alta! Dacă tot ne-ai dublat facturile, cum ai dublat și datoria COLTERM! Totul doar într-un an!“, încheie Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole