Nicolae Robu: Nu vă mai lăsați manipulați. Înțelegeți că aveți de-a face, ca niciodată în Timișoara, cu specialiști în comunicare

Fostul primar Nicolae Robu a comentat ultimele evenimente din viața politică locală, cu precădere situația de la Colterm.

“Personajul de laborator Dominic Fritz este susținut în continuare de grupurile oculte care l-au adus candidat în Timișoara. Ele plătesc, în continuare, bani grei unei firme de înalt profesionalism în comunicare, cea care îi scrie tot ce postează și tot ce spune! El e complet pe dinafară! Neajutat, omul nu e în stare să vorbească decât în lozinci: viziune, grea moștenire, căpușare etc! După ce presa a dezvăluit că se mută într-o vilă cumpărată cu peste 300.000 de euro de soția sa, a apărut o postare lacrimogenă în care se plângea că i se atacă familia! A văzut cineva vreun atac la familie în ce-a scris presa? Dar, victimizarea i-a atras mii de like-uri!“, consideră Nicolae Robu.

“Nu ați uitat, dv, timișorenii, sunt convins, cum se lucra cu mine ca Primar“

“Acum, când a cerut Consiliului de Administrație de la COLTERM să majoreze DE TREI ORI prețul la Gigacalorie -atât de mult, ca să facă și bani pt amenda de 20 milioane euro, cu această ocazie, este evident pt oricine!-, nu mai contenește cu “greaua moștenire”, căci… așa îi sunt scrise textele! În realitate nu-i vorba de așa ceva, evident, ci de incompetența lui crasă! Iar ultima găselniță, acum, cu câteva zile înainte de împlinirea unui an de mandat -mandat TOTAL STERIL, fără precedent în istoria Timișoarei!-, este să se laude cu cele câteva proiecte din nenumăratele moștenite de la mine pe care nu le-a putut anula, cum a făcut cu majoritatea, prezentându-le, fără rușine, ca și cum i-ar aparține! Menționez că, FĂRĂ EXCEPȚIE, aceste proiecte sunt coordonate EXECRABIL de el și echipa lui -acel Dublu Repetent, Viceprimar (apropo: cică mai are în echipă și un Triplu Repetent!), ceea ce poate vedea oricine! Încă nu ați uitat, dv, timișorenii, sunt convins, cum se lucra cu mine ca Primar și puteți compara!“, aruncă mănușa fostul primar.

“Nu vă mai lăsați manipulați!“

“Oameni buni, stimați timișoreni, nu vă mai lăsați manipulați! Înțelegeți că aveți de-a face, ca niciodată în Timișoara, cu specialiști în comunicare, în intoxicare informațională și manipulare, care exploatează, cum au făcut-o și la alegeri, buna dv credință, incapacitatea de a vă imagina, de a crede, că cineva poate fi atât de ticălos cum sunt ei! P.S. Tot ce spune acest individ catastrofal pt Timișoara despre greaua moștenire etc este minciună ordinară! Cât am fost eu Primar și până recent, prețul Gigacaloriei era aprobat de organismul statului numit ANRE, nu de Consiliul Local! Consiliul Local doar și-l însușea. Începând din Decembrie 2020, COLTERM are aprobat un preț mărit cu cca 20 lei / Gcal. El nici până astăzi nu a fost pus la vot în Consiliul Local, pt a deveni operant, pt că așa a considerat dl Fritz. Astfel, timp de 10 luni, până acum, COLTERM a funcționat cu pierderi provocate direct de incompetența / inconștiența Primarului impostor! El trebuie să dea socoteală pt tot răul făcut orașului nostru, stimați timișoreni!“, a mai precizat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole