Nicolae Robu face acuzații grave și cheamă DNA: bugetul local este supus unui jaf fără precedent

Fostul primar Nicolae Robu aduce acuzații deosebit de grave cu privire la noua conducere din Primăria Timișoara. “Jaful pe bugetul local al administrației Fritz continuă. N-are cum să nu-l observe și DNA”, susține Nicolae Robu.

Firme/ firmulețe / ong-uri primesc pachete de 20.000-30.000 euro

“Administrația Fritz n-are bani pt “nimic”. De ce? Pt că bugetul local este supus unui jaf fără precedent. Tot felul de firme / firmulețe / ong-uri primesc pachete de 20.000-30.000 euro chipurile pt consultanță și elaborarea de pretinse studii, în realitate ca recompense pt susținerea în campanie”, spune fostul primar.

Atribuire directă către o firmă fără angajați

“Ultima ispravă: acordarea a peste 20.000 euro prin atribuire directă către o firmă care în cei 7 ani de existență n-a avut nicio clipă niciun angajat și nu are nici în prezent! O asemenea firmă va asigura consultanța “pt facilitarea elaborării strategiei de smart city și transformare digitală a Municipiului Timișoara”. Ea se cheamă Luminspino SRL”, precizează Nicolae Robu.

Legea este pt alții, nu pt mine!

“Deviza d-lui Fritz este: “eu sunt neamț, de mine nu-ndrăznește să se atingă nimeni în această țară de amărâți! Doar am candidat fără a respecta legea, am fost validat fără a îndeplini cerințele legii, îmi mențin mandatul de 9 luni iarăși fără a îndeplini cerințele legii, am deja două situații de conflict de interese la activ și ce dacă, am o mulțime de încălcări ale legii și iarăși nu mă deranjează nimeni, deci, fac ce vreau și în continuare! Legea este pt alții, nu pt mine!” În tot timpul acesta, orașul merge tot mai jos pe tobogan!, menționează fostul primar.

Foto:pressalert

Recomandările noastre

Cele mai citite articole