Nicolae Robu după ce a fost scos din CD al PNL Timiș: De la asemenea personaje care conduc astăzi PNL Timiș nu mă poate mira nimic

Fostul președinte al PNL Timiș, Nicolae Robu, a fost eliminat dintre membrii care compun Comitetul Director al PNL Timiș, un for decizional compus din peste 150 de persoane.

Scoaterea din listă a fost operată, conform unui cotidian local, de către secretarul general adjunct al PNL Timiș și în același timp secretar general adjunct al Guvernului, Bogdan Ghelbere, fost membru PSD.

La aflarea veștii, Nicolae Robu a reacționat în stilul caracteristic.

“N-am știut și nu mă afectează câtuși de puțin. De la asemenea personaje ca cele care conduc astăzi PNL Timiș -l-ați nominalizat doar pe unul, dar lista e lungă!- nu mă poate nici mira, nici afecta nimic!“, a fost răspunsul lui Nicolae Robu dat unui cotidian local.

PNL Timiș se află în plin scandal al alegerilor interne, iar conflictul izbucnit cu ocazia alegrilor de la PNL Timișoara este departe de a fi încheiat. Nici până acum nu se știe ce se întâmplă cu alegerile de la PNL Timișoara, iar primarul Lugojului a amenințat că nu organizează asemenea alegeri pentru a bloca conferința județeană, care nu se știe dacă va mai avea loc.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole