Nicolae Robu, despre șeful PNL Timiș, Alin Nica și secretarul general Dănuț Groza: personaje josnice – sunt cauza circului penibil de la Timișoara – au făcut atmosfera în partid irespirabilă – niciodată nu o să fac echipă cu ei

USR Timiș a lansat un concurs prin care dorește să atare jignirile și calomniile pe care Alin Nica, șeful PNL Timiș, și Nicolae Robu și le-au spus de-a lungul timpului.  

Demersul a fost început după ce Nicolae Robu ar fi fost desemnat candidat al PNL Timiș la funcția de primar al Timișoarei chiar de cei cu care s-a jignit ani la rând, adică Alin Nica și Dănuț Groza și cu care spune că nu va face echipă niciodată.

În prima fază filiala județeană a prezentat jignirile pe care Alin Nica, șeful PNL Timiș, le-a spus de-a lungul timpului despre Nicolae Robu.

Alin Nica, președintele PNL Timiș, a avut câteva lucruri interesante de spus despre Robu, în ultimii ani. Nu avem nimic de adăugat. Concurs! Care dintre citate îți place cel mai mult? Lasă-ne un comentariu și câștigă unul dintre cele 50 de tricouri pe care le vom produce cu citatul câștigător! Dă share la postare să participe și prietenii tăi la concurs!“, a anunțat USR Timiș pe pagina de Facebook.

Acum, USR Timiș prezintă și jignirile pe care Nicolae Robu le-a spus despre actualul șef al CJ Timiș, Alin Nica.

Nicolae Robu, candidatul PNL la Primăria Timișoara, nu s-a sfiit să-și exprime opinia despre Alin Nica de-a lungul anilor. Să vedem ce a avut de spus! Concurs, partea a 2-a! Care dintre citatele lui Robu despre Nica îți place cel mai mult? Lasă-ne un comentariu și intră în cursa pentru unul dintre cele 50 de tricouri cu citatul preferat! Dă share la postare pentru a le arăta și prietenilor tăi aceste declarații picante!“, a mai anunțat USR Timiș pe pagina de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole