Nicolae Robu deplânge măcelul de copaci de pe Calea Bogdăneștilor: pentru fiecare copac tăiat, am plantat alți 17 în loc

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, acuzat deseori că modernizarea sa în forță nu avea niciun fel de milă față de copacii din Timișoara, deplânge acum soarta arborilor de pe Calea Bogdăneștilor.

TIMIȘOARA – 11 august

MĂCEL LA COPACII DE PE CALEA BOGDĂNEȘTILOR! – își începe Nicolae Robu luarea de poziție.

“Iată ce fac acești ticăloși care mă acuzau pe mine de tăierea unor copaci, reușind să vă întărâte împotriva mea, prin manipularea ordinară susținută cu bani mulți de grupurile de interese oculte! Da, așa cum am explicat mereu cât am fost Primar, cu sinceritatea ce mă caracterizează, modernizarea presupune de multe ori sacrificarea unor copaci. Întotdeauna când a fost cu putință, eu i-am transplantat și am făcut-o cu ff mulți! Când n-am avut ce face, am asumat inclusiv tăierea lor. DAR PRIVIȚI ÎN JURUL DV PRIN ORAȘ, stimați timișoreni și veți vedea că în urma mea au rămas MULT MAI MULȚI copaci decât am găsit!”, susține Nicolae Robu.

Pentru fiecare copac tăiat au fost plantați alți 17 în loc

“Pe toate bulevardele supuse modernizării, pe malurile Begăi, în jurul stadionului, prin parcuri, peste tot, sar în ochi MIILE de copaci tineri, mulți deja crescuți bine! AM POSTAT CÂȚI COPACI AM TĂIAT ȘI CÂȚI COPACI AM PLANTAT, DEFALCAT PE STRĂZI, PIEȚE, PARCURI, ETC, SĂ SE POATĂ VERIFICA DE CĂTRE ORICINE! S-a văzut clar, că PENTRU FIECARE COPAC TĂIAT, AM PLANTAT 17 ALȚII! Dar am fost acuzat de cei ce astăzi taie fără milă, fără niciun proiect propriu de transplantare și compensare a tăierilor!”, spune Nicolae Robu.

Nimeni nu va îndrăzni să schimbe conceptul urbanistic

“Noroc că ce se întâmplă în oraș reprezintă EXCLUSIV proiecte moștenite de la mine și echipa mea, iar în cadrul lor, e prevăzută CU TITLU DE OBLIGATIVITATE plantarea de copaci pe aliniamente din 4m în 4m, așa cum se poate vedea peste tot în oraș, în urma mea!  Ultimul exemplu: Bd Sudului. Exemple mai vechi: Calea Sever Bocu, Str. Al.I. Cuza, Str. Podeanu, Bd. I.C. Brătianu, Bd. 20 Decembrie 1989, Bd. Michelangelo, Bd. V. Pârvan, Bd. C. Coposu, Malurile Begăi, etc, etc! Mii și mii de copaci tineri, frumoși, sănătoși! Îi veți vedea și pe Bd. Cetății, pe Calea Bogdăneștilor, pe Calea Stan Vidrighin, pe Bd L. Rebreanu, peste tot, pt că NIMENI nu va îndrăzni să schimbe conceptul urbanistic pe care l-am lăsat încetățenit”, precizează fostul primar.

Timișorenii invitați la comparații

“Ei bine, stimați timișoreni, faceți comparație între realitate și intoxicarea și manipularea făcută de mașina de propagandă din spatele acestui exponent al grupurilor de interese politico-economice subterane, pe nume Fritz și faceți-o atât cu privire la mine, cât și cu privire la dl Fritz! D-le Fritz, atenție, nouă, simplilor cetățeni, ne puteți arunca, în echipă cu Prefectul pus de dv, praf în ochi, dar DNA-ului n-o să mai puteți! Statul Român nu e integral acaparat, o veți simți în curând! România nu a ajuns, încă, colonie, cum vor să o facă cei din spatele dv și nici nu va ajunge! Ceea ce vrem noi, românii, CEI MAI PRO UE DINTRE TOȚI EUROPENII, este ca țara noastră să fie membru UE egal cu partenerii, stat suveran în UE, precum Germania, Franța, Olanda etc, nicidecum colonie, cum ne vor unii pe care îi știți prea bine. Deci, aveți în minte sunetul: TIC-TAC, TIC-TAC, TIC-TAC… Ceasul când veți fi dat în vileag și cu domiciliul și cu diplomele și cu altele (!!!) se apropie!”, încheie Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole