Nicolae Robu nemulțumit de marcajele de pe Bulevardul Sudului

După ce ieri anunța fără ezitare că va candida pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, astăzi fostul edil critică modul în care au fost realizate marcajele rutiere și acuză întârzierea lucrărilor.

“Iată, în sfârșit, a sosit ziua inaugurării B-dului Sudului lărgit la 4 benzi! Am pornit lucrările acum un an și, dacă rămâneam Primar, aș fi făcut inaugurarea, așa cum am anunțat public, de Ziua Națională, 1 Decembrie 2020! Pt că e vorba de o stradă de doar cca 500 m lungime! Dl Fritz a oprit timp de luni de zile lucrările, iar după ce le-a pornit, a avut “grijă” ca ele să dureze cât mai mult, pt a îndepărta momentul inaugurării de mandatul meu! Cu alte cuvinte, și-a bătut joc cu cinism de zeci și zeci de mii de oameni, doar pt a-și face jocul propagandistic! Dar…, lui i se permite, doar el e… “neamț din Germania”, cum îi place să spună! Una peste alta, eu sunt mulțumit că, iată, încă un proiect din mulțimea de proiecte de modernizare a orașului inițiate de mine a ajuns realitate! Și are de toate, ca toate celelalte similare pe care le-am promovat”, susține fostul primar

Problemele identificate de Nicolae Robu

“Am văzut aseară în ce hal e covorul de iarbă! Mi-ar fi rușine să fac inaugurare în aceste condiții! Dar, vorba cuiva, așa e în tot orașul -ba chiar mai rău!-, așa că nu e nimic deosebit! Aici am ajuns, stimați timișoreni, ca anormalul să ia locul normalului! Și e abia începutul! În altă ordine de idei: este aberant ca locuitorii din Cartierul Soarelui sa fie nevoiți să parcurgă distanțe considerabile în plus pt a putea merge pe bulevard în sensul dorit! Am înțeles că așa a impus Comisia de Circulație! Sunt convins că dacă dl ing Culiță Chiș n-ar fi fost scos din această comisie, pe care, cu mine ca Primar, a prezidat-o, alta ar fi fost decizia acesteia! Bd Sudului nu este și nu trebuie să fie unul de viteză mare, drept urmare, nu se justifică interdicțiile impuse prin marcajul actual -linie continuă între sensuri, de la un capăt la altul!”, scrie Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole