Nicolae Robu atac crunt la “Festivalul Homosexualilor”: eu nu sunt homofob, dezavuez ostentația

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, a dat repede uitării procurorii DNA, pe care ieri, în miez de noapte, îi trimitea să-l salte pe președintele CJ Timiș, Alin Nica, care cică nu ar putea să-și justifice averea și a trecut le Pride TM, festival LGBTI+, care va avea loc la Timișoara.

Nicolae Robu spune din capul locului că nu este homofob, dar nu îi place ostentația.

“FESTIVALUL HOMOSEXUALILOR ÎN LOC DE FESTIVALUL FLORILOR ȘI DE FESTIVALUL INIMILOR?! Precizare, înainte de orice: EU NU SUNT HOMOFOB, eu am salutat și salut abrogarea legislației care incrimina homosexualitatea! Homosexualii sunt semeni ai noștri, ai celorlalți, care trebuie respectați ca orice ființă umană, apreciați pt calitățile lor, cu nimic mai prejos de ale noastre, ale celorlalți și neapreciați pt defectele lor, cu nimic mai mari sau mai mici decât ale noastre, ale celorlalți. O SPUN DESCHIS, ÎNSĂ, CU RISCUL DE A SUPĂRA: CE NU APRECIEZ, CE DEZAVUEZ EU, ESTE OSTENTAȚIA! Renunțați la ea, fraților și vă asigur că veți avea parte de sentimente mai bune din partea majoritarilor”, susține Nicolae Robu.

Festivalul Florilor și Festivalul Inimilor au fost uitate – neomarxiștii consideră florile kitsch-ioase

“Sper că am fost clar. Să revenim la titlul postării.Vă mai amintiți primăverile superbe, în care abia așteptam să înceapă Festivalul Florilor? Apoi, bucuria de pe parcursul festivalului, când superbele noastre piețe centrale abundau de flori, de minunate aranjamente florale și de oameni fericiți, veniți să le admire? Vă mai amintiți de Festivalul Inimilor, singurul din România sub egida UNESCO, de paradele de splendide porturi populare din zeci de țări și dintr-o mulțime de zone folclorice românești, de ansamblurile de muzică și dansuri populare, așișderea?  Ei bine, neomarxiștii consideră florile kitsch-ioase, pentru că sunt policrome, costumele populare la fel, doar și ele sunt policrome! Muzica și dansurile populare sunt dezavuate de ei, pt că sunt păstrătoare, purtătoare de tradiții, iar ei, neomarxiștii, sunt împotriva tradițiilor, ei vor să ne uităm apartenența națională, să ne uniformizăm, pt ca, odată dezrădăcinați, să fim mai ușor de manipulat. Oricât de reușite au fost festivalurile referite, ele nu au mai primit finanțare în acest an, sub pretextul -praf în ochii noștri- lipsei de bani! Păi d-le Fritz, pt Festivalul / Parada homosexualilor aveți bani, dar pt festivaluri atât de frumoase, de bun renume pt oraș, nu?! Rușine, că distrugeți nu doar în plan material orașul, ci îi distrugeți spiritul! P.S. Lucrurile sunt cu atât mai condamnabile cu cât s-a încercat să nu se afle de finanțarea acestui festival!”, a încheiat Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole