Nicolae Robu acuză nivelul inimaginabil de incompetență al administrației Dominic Fritz în privința Colterm

Fostul primar Nicolae Robu a ieșit la rampă după tăcerea în privința scandalului din PNL Timiș și prezintă un scurt bilanț al problemelor de la Colterm.

“Prejudiciu 107 milioane lei (peste 20 milioane euro!), amenda pt necumpărarea certificatelor verzi; ea e reală, oameni buni, n-o mai priviți precum ardeleanul gâtul girafei, când a văzut pt prima dată acest animal în carne și oase (“apăi un gât așa lung n-are cum să existe” -cică ar fi spus ardeleanul); prejudiciu peste 10 milioane lei (peste 2 milioane euro), în continuă creștere, prin majorarea deja petrecută și în continuă creștere a prețului certificatelor verzi și peste 11 milioane lei creștere a datoriei către ANAF: s-a moștenit o datorie de 10 milioane lei, s-a ajuns în câteva luni la 21 milioane lei, spune fostul primar.

Incompetenți demagogi, mincinoși la cote mitomanice

“Dezastrul la care a ajuns orașul se poate vedea pretutindeni: buruieni și iarbă de 1 metru, necrescute și mai mult doar pt că s-au uscat din cauza căldurii, mizerie cât încape, peste tot

, jardiniere goale sau cu flori fade cum n-au fost niciodată în Timișoara (bani risipiți, pur și simplu), ilegalități peste ilegalități. Circulați, plimbați-vă prin el cu ochii deschiși! PE TOATE, PE ABSOLUT TOATE COORDONATELE E JALE! JALE MARE! Ce i-au făcut acești incompetenți demagogi, mincinoși la cote mitomanice, pur și simplu, străini de el și la propriu și la figurat aduce a cataclism! Oameni care n-au făcut nimic în viața lor dau totul peste cap, de la infrastructură la cultură, califică drept prost tot ce s-a făcut, țin pe loc sau fac să meargă extrem de lent toate lucrările începute de mine, pe care eu le-aș fi terminat de mult! Nu le pasă de chinul la care îi supun pe timișoreni! Numai și numai să îndepărteze finalizarea lor de mandatul meu, pt a se lăuda cu ele, cu altceva neavând cu ce! În tot acest timp, ei nu vin -ÎNCĂ N-AU VENIT NICI DUPĂ 8 LUNI!- cu NICIUN PROIECT PROPRIU! Deci, ADMINISTRAȚIA FRITZ = ADMINISTRAȚIA ZERO PROIECTE!”,își încheie tirul Nicolae Robu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole